:: Krstarenja ::
 

JEDRENJE SPORADIMA

Doživite iskustvo jedrenja i prepustite se neverovatnom uživanju na talasima i suncu, uz šum Maestrala. Kombinacija zelenih predela i dubokog plavog mora, krije se u lepotama Skiatosa, Skopelosa i Alonisosa - najlepšim ostrvima Sporada.
 
Cene za sezonu 2019. su u pripremi.
 

TRI SMARAGDA SPORADA
Skiatos - Skopelos - Alonisos

(8 dana (7 noćenje))
polasci: jun - septembar 2019.
Individualni polasci - sopstveni prevoz do luke Platania
 
PROGRAM PUTOVNJA:
1. DAN 
Sastanak na brodu u 14:00 časova u primorskom selu i luci Platanias na istočnoj strani Piliona, 5 nm od ostrva Skiathos i 57 km putem, od grada Volosa. Upoznavanje sa brodom i skiperom. Isplovljavanje i plovidba prema Skiatosu. Prvo sidrenje i kupanje na čuvenoj Kukunaries plaži na Skiatosu. Popodne uplovljavanje u grad i luku Skiatos i sidrenje. Slobodno vreme i noćenje na brodu.
2. DAN 
Ujutro isplovljavanje iz luke Skiatos do ostrva Tsoungria, malo nenaseljeno ostrvo sa pesčanim plažama i tirkiznom bojom mora. Nakon odmora i kupanja, nastavak plovidbe do južnog dela ostrva Skopelos. Popodne uplovljavanje u grad i luku Nea Klima - Elios i sidrenje. Slobodno vreme i noćenje na brodu.
3. DAN 
Ujutro isplovljavanje iz luke Nea Klima i poseta sa kupanjem čuvenim i prelepim plažama Milia ili Kastani, na kojima je sniman film MAMA MIA. Nakon odmora i kupanja, nastavak plovidbe pored predivnog zaliva Panormos, slikovite lučice Agnondas, sve do južnog dela ostrva. Popodne uplovljavanje u grad i luku Skopelos – Hora i sidrenje. Slobodno vreme i noćenje na brodu.
4. DAN
Ujutro isplovljavanje iz luke Skopelos i plovidba na severo-istočni deo ostrva. Odmor i kupanje na Limnionas plaži. Krajnje odredište četvrtog dana je glavna luka ostrva Alonisos, Patitri. Popodne uplovljavanje u grad i luku. Poseta prelepoj Hori, starom, nekada, glavnom selu ostrva na vrhu planine. Slobodno vreme i noćenje na brodu.
5. DAN
Ujutro isplovljavanje iz luke Patitiri i plovidba na severo-istočni deo ostrva. Odmor i kupanje na Hrisi Milia plaži, a potom nastavak plovidbe do predivnog, nenaseljenog ostrva Peristera. Popodne uplovljavanje u jednu od najpoznatijih nautičarskih i jedriličarskih luka Sporada, simpatičmu Steni Vala. Slobodno vreme i noćenje na brodu.
6. DAN
Ujutro isplovljavanje iz luke Steni Vala, odakle počinje povratak ka matičnoj luci na Pilionu. Odmor i kupanje na Skopelosu i plaži Stafilos, a potom nastavak plovidbe do predivnog Panormosa. Popodne uplovljavanje u jednu od najpoznatijih nautičarskih i jedriličarskih lokacija Sporada, beskrajno zeleni zaliv Panormos. Sidrenje u zalivu (ne u luci) i slobodno vreme i noćenje na brodu.
7. DAN
Ujutro isplovljavanje i jedrenje do ostrva Skiatosa. Popodne odmaranje i kupanje, a predveče uplovljavanje i sidrenje u gradu i luci Skiatos. Slobodno vreme i noćenje na brodu.
8. DAN
Rano jutro isplovljavanje i dolazak u luku Platanias oko 10:00 časova. Iskrcaj sa broda.
 

obavezno pogledajte:

First minute ponuda
Last minute ponuda
Putno osiguranje
Osiguranje od otkaza...
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

SUBAGENTI ONLINE


PRETRAZITE SAJT