VAŽNA OBAVEŠTENJA ZA SUBAGENTE

Poštovane kolege,
Kao što ste već upoznati, od 01.10.2023., uvedeno je novo poslovanje preko CIS- a (E Turist), te je neophodno da u nasem daljem poslovanju, u CIS-u unesete subagentski ugovor koji cemo Vam odobriti ukoliko je važeći (važeći je ugovor sa Sabrinom licencom OTP 62/2021., kategorija lecence A od 21.07.2021.)
Ukoliko nemate važeći Ugovor o subagenturi, zahtev pošaljite na mejl administracija@sabra.rs.
Što se tiče procedure prodaje aranžmana, kada pošaljete najavu, mi vam šaljemo Obračun/Potvrdu aranžmana. Nakon prijema potvrde, unosite u CIS podatke iz potvrde koje sistem zahteva. Nakon našeg odobrenja u CIS-u, prodati aranžman postaje validan i možete putniku odštampati i uručiti Garanciju putovanja.
* ZA STRANKE KOJE KORISTE BUS PREVOZ - OBAVEZNO JE UKUCATI DAN POLASKA AUTOBUSA KAO PRVI DAN ARANZMANA, KAO I DATUM POVRATKA U SRBIJU KAO POSLEDNJI DAN ARANZMANA. DAKLE, NPR, 10 NOCENJA - 13 DANA, 15 NOCENJA - 18 DANA.
* ZA STRANKE NA SOPSTVENOM PREVOZU - OBAVEZNO JE UKUCATI PRVI  I POSLEDNJI DAN BORAVKA. DAKLE, NPR. 10 NOCENJA - 11 DANA, 15 NOCENJA - 16 DANA.
- Kurs za obracun mora biti iskljucivo srednji kurs NBS, bez zaokruzivanja
Kada putnik izvrši konačnu uplatu obavezno je da unesete u CIS (u okviru EVIDENCIJE PRODATIH ARANŽAMA, DOKAZ O UPLATI): broj konačnog fiskalnog računa, datum izdavanja konačnog fiskalnog računa i iznos sa konačnog fiskalnog računa tj. ukupan iznos koji je putnik uplatio (u CIS se ne unose avansni fiskalni računi za uplate akontacije).
 
Agencije koje imaju važećii Ugovor o subagenturi mogu imati pristup za online sistem (za apartmanski smeštaj u Grčkoj u organizaciji T.A. SABRA). Za pristup online sistemu (korisničko ime/šifra) zahtev pošaljite na sabra@sabra.rs.
Korisničko ime i šifra za pristup su važeći iz prethodnih godina i važe neograničeno, osim u slučaju posebnog obaveštenja od strane T.A. SABRA (ažuriranje sistema, raskid ugovora i sl.).
Zbog tehničkih ograničenja sistema (u sistemu nisu navedene cene, već samo raspoloživost kapaciteta), molimo vas da svaku rezervaciju pošaljete i putem email-a na info@sabra.rs, kako biste dobili obračun sa iskazanom provizijom.
 
Pristup za online sistem 
 
Rezervacije za hotelski smeštaj u Grčkoj, Turskoj (Kušadasi i Sarimsakli) i Italiji (Lido di Jesolo i Rimini) se šalju na mejl info@sabra.rs.
 
Sve programe putovanja, novosti, first i last minute ponude šaljemo i putem e-mejla. Ukoliko želite da Vam ponude stižu na ovaj način, pošaljite mejl PRIJAVA na sabra@sabra.rs.
 
Za sve dalje informacije slobodno nas kontaktirajte na: 011/414-70-77 i 021/310-70-88 ili na mejl info@sabra.rs.
S poštovanjem,
Vaša SABRA
 

obavezno pogledajte:

Putno osiguranje
Opšti uslovi putovanja
Najčešći turistički pojmovi
Sabra Travel Club

PRODAJNA MESTA

Srbija
Republika Srpska

PRETRAZITE SAJT